VZOD Team 3 Bondskampioen 25 meter in de D klasse in Schijndel

Team 3 VZOD bondskampioen klasse D in Schijndel 2016 Team 3 VZOD bondskampioen klasse D in Schijndel 2016

VZOD Team 3 Bondskampioen

Op zaterdag 4 juni 2016 werden de bondskampioenschappen gehouden voor de klasse B, C, en D De beste teams van Nederland uit deze klassen streden voor de Nationale eer.

Na deze overwinning mag VZOD 3 dan ook spreken van een Hattrick. Na een eerste plaats in de regiocompetitie en vervolgens Rayonkampioen in deze klasse mocht in Schijndel de kers op de taart worden gelegd met deze welverdiende overwinning.
Het team bestaande uit Henk van Oort, Esmay van Braam, Cor de Groot, Frank Veraart, Bert Oppers en Willy van den Heuvel, heeft een belangrijke eigenschap die voor de zoveelste overwinning zorgde en dat is saamhorigheid. De kracht van dit team zit hem in het altijd voor elkaar blijven vechten. Dit resulteerde in een tot in de tenen gemotiveerd team wat tot aan het einde heeft moeten knokken om de twee punten voorsprong op ABC Taxus Arnhem te behouden. Bij thuiskomst in Volkel zat de adrealine er nog flink in en dat is een goed teken. De vlaggen van Nederland en onze club in top en het Wilhelmus op de achtergrond, gaf weer een speciaal tintje aan deze thuiskomst. VZOD team 3 Bondskampioen in klasse D, en we mogen rustig stellen dat deze titel gelijk is aan Nederlands Kampioen in de D klasse teams 25 meter. Gemeente Uden, en met name Volkel heeft er weer een landskampioen bij, iets om trots op te zijn. Van harte gefeliciteerd.

Goede gewoonte bij VZOD, als iemand of een team een nationale titel behaald dan komt er een jaar lang een foto te hagen boven de bogentafel. Als eer aan het team en om niet te vergeten dat we kampioenen binnen hebben. Klik op de foto voor een vergroting.
team3 vzod 2016

Gelezen: 1062 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Leden NHB

Site NHB

Reglementen

Indoorcomp

25 m comp.