VZOD 2X60 pijlen 18 en 25 meter toernooi uitslagen en foto's

Annemarie Putters wint extra prijs bij VZOD van SkyArt Annemarie Putters wint extra prijs bij VZOD van SkyArt

VZOD 2X60 pijlen toernooi uitslagen en foto's

Het was weer een fantastisch mooi gezellig en sportief toernooi op 3e kerstdag bij VZOD in Volkel. Inclusief de gratis oliebollen, die met smaak naar binnen gingen.

Een 40 tal handboogsporters deden dit jaar mee in de disciplines recurve, compound en barebow. De inmiddels vaste groep handboogsporters is dit jaar weer uitgebreid met spontane aanmeldingen en de meeste deelnemers gingen de uitdaging aan voor de hele dag. Lekker spontaan de strijd aangaan met vrienden in de handboogsport met alleen maar strijd aan de meet en voor de rest gezellig samen genieten.

Dit jaar had de organisatie van VZOD onder leiding van Hennie van den Bogaart en Hans van Lieshout het geluk om een mooie extra prijs uit te mogen reiken aan de sporter met de hoogste score over de hele dag.

Een waardebon van €100,- werd beschikbaar gesteld door Bert Oppers van Skyart De winnares was Annemarie Puts die met haar compoundboog de hoogste score neer wist te zettten.
Iedereen hartelijk dank voor de deelname en het vertrouwen in VZOD. Wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroten bij VZOD. U zult tijdig bericht krijgen via E-mail wanneer de inschrijving geopend wordt en de exacte datum.

 

Gelezen: 991 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Leden NHB

Site NHB

Reglementen

Indoorcomp

25 m comp.